Maakindustrie

Oplossingen voor bedrijven .......

adsljfasldkjfasldkfjasd;klf

Dé oplossing voor o.a.:

  • Meer inzicht
  • Korte communicatielijnen
  • Kennisbank
  • Statistieken

De maakindustrie en meer specifiek de machine- en installatiebouw is gericht op projectgerichte, service- en onderhoudsactiviteiten. De markt binnen deze branch verandert snel en vraagt om flexibele software oplossingen die zich aanpassen aan de nieuwe eisen van de organisatie.

ERP software moet bijvoorbeeld integreerbaar zijn met andere software binnen én buiten de bedrijfsmuren. Klanten en leveranciers verwachten namelijk niets minder dan op proactieve manier real-time geïnformeerd te worden en voor uw afnemers toegevoegde waarde creëert.

Ondersteuning op afstand, via onze helpdesk of e-mail.

Wij ontwikkelen uw oplossing zo dat u er gemakkelijk mee kunt werken. Als u een vraag, probleem of wens heeft kunt u ons voor ondersteuning op de volgende manieren bereiken:

Hulp op afstand

Om u snel van dienst te zijn, gebruiken wij de "Quick Support"-oplossing. Onze supportmede-werkers kijken met u mee als u een vraag of probleem heeft. Via onderstaande link kunt u onze helpdesk medewerkers toegang geven tot uw pc:

Telefonische helpdesk

Wij hebben een helpdesk, waar u met al uw vragen over de applicatie of het portaal terecht kunt.

De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur
Telefoonnummer: 040-3034405

E-mail helpdesk

Wij zijn altijd bereikbaar via e-mail.

U kunt ons een bericht sturen via [email protected] waarna wij naar aard van de urgentie de eerstvolgende werkdag contact met u zullen opnemen.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.