Kom jij ons team versterken?

Webdeveloper

Wij zoeken een gepassioneerde allround webdeveloper die samen met ons de digitale wereld vorm willen geven. Als onderdeel van ons dynamische en creatieve team krijg je de kans om niet alleen te ontwikkelen, programmeren en testen, maar ook om dieper in te gaan op het Dynabloqs-ontwikkelplatform en onze technologie.

We willen dat je jouw creatieve input volledig benut. Daarom moedigen we je aan om actief deel te nemen aan brainstormsessies, waar jouw innovatieve ideeën worden omgezet in realiseerbare concepten. Als webdeveloper blijf je bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en pas je deze naadloos toe in je dagelijkse werkzaamheden.

Jouw rol is van onschatbare waarde voor het voortzetten van ons succes en de groei van onze producten. We bedienen een gevarieerde klantenkring die allemaal unieke en baanbrekende oplossingen van ons verwachten. Hier bij Dynabloqs kun jij jouw stempel drukken op de digitale toekomst en samen met ons aan de weg timmeren naar innovatie en succes.

Bovendien bieden we je de mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen in iOS- en Android applicatieontwikkeling, waardoor je je expertise kunt uitbreiden en nog waardevoller kunt worden voor ons team.

Wat we van jou vragen

 • Bij Dynabloqs waarderen we jou als persoon, met jouw capaciteiten en ambities als focus. We kijken verder dan diploma's en stellen HBO werk- en denkniveau als richtlijn, maar het is geen strikte vereiste. Wat we echt belangrijk vinden, is jouw passie voor web-ontwikkeling en je vermogen om bij te dragen aan ons team.
 • Of je nu al meerdere jaren ervaring hebt opgedaan in het vakgebied of een gepassioneerde whizzkid bent die in je vrije tijd of tijdens je studie oplossingen hebt ontwikkeld, we nodigen jou van harte uit om je bij ons aan te sluiten.
 • Onze ideale kandidaat brengt kennis en werkervaring mee op het gebied van CSS/HTML, JavaScript, JQuery en C#. Ervaring met back-end technologieën zoals Node.js is zeker een pluspunt.
 • Als je de ambitie hebt om door te groeien tot een front-end developer, is kennis en/of ervaring met X-Code, Objective-C of Java een pré. Hiermee kun je je specialiseren en nog waardevoller worden voor ons team.
 • Verder ben je analytisch ingesteld en beschik je over het vermogen om complexe problemen op te lossen. Goede communicatieve vaardigheden zijn vanzelfsprekend, aangezien we teamwork hoog in het vaandel dragen. We moedigen een proactieve werkhouding aan en waarderen jouw nieuwe ideeën. Je bent zowel in staat om zelfstandig te werken als effectief samen te werken in een team.
 • Daarnaast is beheersing van de Nederlandse taal gewenst, en ben je leergierig, innovatief en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te groeien en te verbeteren.

Wat wij jou bieden

Bij Dynabloqs draait alles om groei, niet alleen voor ons, maar ook voor jou. Daarom bieden we:

 • Een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Jouw ontwikkeling staat centraal en we ondersteunen je graag op jouw reis naar succes.
 • Werken in een hecht team met een informele en collegiale sfeer. Bij Dynabloqs ben je onderdeel van een gemeenschap waarin samenwerking en positieve energie centraal staan.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om af en toe remote te werken. We begrijpen dat een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en bieden daarom de vrijheid om je werkschema aan te passen.
 • De kans om je expertise verder uit te bouwen in app-, webportal- en platformontwikkeling. Bij Dynabloqs kun je blijven leren en groeien, en je specialiseren in de gebieden die je het meest interesseren.
 • De vrijheid om met nieuwe ideeën te komen en zelfstandig te handelen. We moedigen proactieve betrokkenheid aan en staan open voor jouw creatieve input.
 • Begeleiding door ervaren developers en experts op technisch gebied.
 • Uitdagende projecten voor diverse klanten en sectoren. Bij ons kun je werken aan boeiende en gevarieerde projecten die echt het verschil maken.

Wat jij mag verwachten

 • Bij Dynabloqs hechten we veel waarde aan jouw welzijn en streven ernaar dat je met vertrouwen bij ons aan de slag gaat, waar je gehoord en gewaardeerd wordt.
 • We zijn momenteel op zoek naar een webdeveloper voor een dienstverband van 32-40 uur per week. Deze uren zijn flexibel in te delen om tegemoet te komen aan jouw persoonlijke planning en work-life balance.
 • Wij waarderen onze teamleden op basis van hun ervaring, capaciteiten, en bijdragen. Je salaris wordt bepaald door deze factoren en is representatief voor de waarde die je toevoegt aan ons team. Naast flexibele werktijden, bieden we ook secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder extra vakantiedagen, reiskostenvergoeding, en vakantiegeld.
 • Dagelijks verzorgen we een heerlijke lunch, en elke vrijdagmiddag sluiten we gezamenlijk de week af onder het genot van een hapje en drankje.
 • Bij Dynabloqs krijg jij de ruimte om jezelf te ontplooien en je carrière vorm te geven op jouw manier. Jouw tijd is waardevol, en we willen ervoor zorgen dat je deze optimaal kunt benutten.

Heb jij interesse?

Bij Dynabloqs investeren we in jouw toekomst en streven we ernaar een omgeving te creëren waarin je kunt gedijen en excelleren. We kijken ernaar uit om samen met jou te groeien en te innoveren.

Herken jij jezelf in deze vacature? Neem dan contact met ons op via [email protected].

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.