Connect with confidence

Powerfull businesssolutions with dbqs

NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017+A11:2020

Het ISO 27001-certificaat bewijst dat het Informatiebeveiligingsmanagementsysteem (ISMS) van Dynabloqs voldoet aan de internationele standaard. Dit onderstreept onze inzet voor veilige SaaS-oplossingen op basis van het Dynabloqs-platform. Het toepassingsgebied omvat het volledige proces, van ontwikkeling tot gebruik, met strikte beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang en verwerking.

Bescherming en vertrouwen

ISO 27001 is de wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging, die organisaties richtlijnen biedt voor het opbouwen van een Informatie-beveiligingsmanagementsysteem met beleid en procedures voor juridische, fysieke, en technische controles. Deze certificering zorgt voor een gestructureerd raamwerk dat niet alleen de implementatie en monitoring, maar ook de voortdurende verbetering van informatiebeveiliging bevordert, gericht op het afweren van interne en externe bedreigingen.
Bij Dynabloqs is informatiebeveiliging essentieel. We zetten ons in om de gegevens van onze klanten te beschermen met een beleid dat is gebouwd op de principes van beschikbaarheid, integriteit, en vertrouwelijkheid, om zo het vertrouwen van onze klanten en stakeholders in de veiligheid van hun oplossingen bij ons te waarborgen.

De dbqs IB-principes

Connect. People. Impact

Beschikbaarheid

Onze klanten zijn afhankelijk van ons platform voor bedrijfskritische processen. Het is daarom van belang dat het Dynabloqs-platform 24/7 beschikbaar is.
Gepland onderhoud en updates worden in ieder geval buiten standaard kantooruren uitgevoerd om eventuele verstoringen voor onze klanten tot een minimum te beperken.

ISO

Vertrouwelijkheid

Als een multi-tenant ontwikkelplatform waarborgen we de vertrouwelijkheid van gegevens door strikte scheiding van informatie tussen ons platform en klantoplossingen. Ons informatiebeveiligingsbeleid garandeert dat alle informatie met de hoogste vertrouwelijkheid wordt behandeld, waardoor onze klanten gemoedsrust hebben over de veiligheid van hun gegevens.

Integriteit

Wij begrijpen de cruciale rol van ons platform in de bedrijfsvoering van onze klanten. Daarom zetten we ons in voor de integriteit van het Dynabloqs-platform, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid van hun gegevens en processen. Zo kunnen er geen gegevens of afgeleide informatie worden verwijderd of gewijzigd zonder toestemming van de gebruiker van de applicatie.

Ons informatiebeveiligingsbeleid

Het Dynabloqs beleid rondom informatiebeveiliging is zorgvuldig opgesteld voor verschillende onderdelen van onze bedrijfsprocessen. Hiermee zorgen we dat we voorbereid zijn voor allerlei situaties die mogelijk een effect kunnen hebben op informatieveiligheid. Klik op onderstaande knop voor meer informatie:

Qualitymanagement oplossing

Met onze qualitymodule vereenvoudigen we het certificatie-proces voor ISO27001 en het beheer van uw ISMS. De BMS (Business Management) applicatie stelt u in staat om uw ISMS en ISO 27001-documentatie te organiseren met een aanpasbare database, acties te initiëren binnen projectmanagement, en alles overzichtelijk te houden met heldere dashboards. Risico's en maatregelen zijn direct duidelijk, net als periodieke controles. Deze tool maakt het eenvoudig om informatie te delen met teamleden en auditors. Ontdek ook hoe het uw organisatie kan transformeren met een demo.

Vragen over informatiebeveiliging of het ISO27001 certificaat?

ISO27001 logo