Modules voor uw maatwerk software oplossing

Voor elke organisatie een passende oplossing

Samen met u analyseren we uw wensen en eisen waaraan de (mobiele) software oplossing moet voldoen. Alle modules zijn geschikt voor iOS/Android, tablets of webtoepassingen en zijn allemaal te combineren. Vervolgens bepalen we welke modules u nodig heeft en of er nog specifieke aanpassingen nodig zijn. Hierna gaan wij aan de slag om de oplossing te realiseren die bij uw bedrijf en bedrijfsfilosofie past en meegroeit naar gelang uw organisatie hierom vraagt.

Onze modules uitgelicht

De modules zijn allemaal te combineren. En zit er een module niet bij of heeft u specifieke wensen of eisen? Dat is geen enkel probleem.

Met ons Dynabloqs ontwikkelplatform ontwikkelen wij snel nieuwe functies en modules die perfect aansluiten op de behoeften van uw organisatie. Samen met onze klanten ontwikkelen wij steeds meer praktische modules die inzetbaar zijn in de meeste branches.

Artikelbeheer

Artikelbeheer

Beheer uw artikelinformatie

Beheer uw artikelen en voorraad van gebruikte materialen. Koppel aanverwante onderdelen en eigenschappen aan uw artikelen of bundel losse artikelen tot één groep. Voeg collecties van artikelen toe voor meer details en benodigde informatie.

Betalen

Betalen

Automatisch afrekenen

Laat uw klanten eenvoudig betalen vanaf een PC of mobiel (telefoon/tablet) met de ingesloten betaal-link bij de gemailde factuur. De betaling verloopt via een online payment provider zoals pay.nl en wordt automatisch afgeboekt zodat uw boekhouding altijd up-to-date is.

Certificering

Certificering & Blockchain

Bewijs van kwaliteit

Bewaar certificeringen voor waterdicht bewijs en kwaliteitsgarantie in de blockchain. Richt zelf certificaten in (incl. bijbehorende bestanden) met de formulieren-module waarna deze met onze hybride blockchain techniek vastgelegd worden in de blockchain.

Chat

Chat

Een veilig communicatietool

Een veilig communicatiemiddel toepasbaar op alle mobiele applicaties. Communiceer alleen met gebruikers, klanten of medewerkers die hiervoor toegang hebben en creëer korte communicatielijnen.

CMS

CMS

Content Management Beheer

Beheer gemakkelijk de content van uw applicatie, portal of website met ons gebruiksvriendelijke Content Management Systeem. Hiermee heeft u altijd zelf de controle over de inhoud en kunt u informatie 24/7 up-to-date houden.

Verkoop - CRM

CRM

Beheer uw prospects

Houd controle over uw verkoopproces en prospects door de structuur van de pipeline zelf te modelleren en uw potentiële klanten te categoriseren. Duidelijke dashboards geven direct inzage in uw sales-activiteiten en resultaten van uw verkopers.

Cursussen

Cursus & training

Beheer uw diensten

Compleet beheer en controle van uw cursusdata, tijdstippen, bezetting en cursusinformatie. Aan-en afmelden kan eenvoudig met de app net als communiceren binnen de beveiligde cursusgroep. Gebruik de facturatie- en betaalmodule voor automatische afhandeling van de dienstverlening.

Facturatie

Facturatie

Automatisch factureren

Factureer automatisch op basis van artikelen met prijzen uit de producten-module. Facturen zijn direct gekoppeld aan relaties uit de relatiebeheer-module waarmee ze automatisch gemaild worden naar de klant. Met de module 'betalen' ontvangt uw klant tevens een link in de mail waarmee de factuur betaald kan worden.

Formulierenheer

Formulieren

Samenstellen van formulieren

Stel eenvoudig invulformulieren samen die op het web of in uw iOS & Android apps gebruikt kunnen worden. U kunt verschillende vraagsoorten inrichten en de vraagflow te sturen afhankelijk van de gegeven antwoorden.

HRM

HRM

Beheer van personeel & contracten

Breng uw personeel en overige bedrijfsmiddelen in kaart met bijbehorende contractinformatie. Bepaal zelf per contractsoort de vereiste werkuren en koppel notities en documenten aan de individuele contracten van uw interne/externe medewerkers.

Inspectiebeheer

Inspectiebeheer

Beheer en controle van inspecties

Beheer, controleer en voer uw inspecties en onderhoud uit met zelf samen te stellen inspectieformulieren. Plan zelf eenvoudig uw werkzaamheden in met handige planningsschema's. De buitendienst heeft met de tablet app altijd de juiste gegevens bij de hand voor efficiënte uitvoering van zijn taken.

Kennisbank

Kennisbank

Centraal informatiepunt voor professionals & experts

Deel kennis en informatie met en voor professionals en experts binnen uw vakgebied. Met het smoelenboek kunt u direct de juiste professional vinden voor een specifiek onderwerp. Chat een-op-een met de expert of neem deel aan een vakkennisgroep.

Dashboard

Klanten-dashboard

Voortgangsdashboard voor klanten

Met een aparte login voor uw portaal zijn uw klanten altijd op de hoogte van de verrichte werkzaamheden. Zij kunnen 24/7 de voortgang en status van hun projecten volgen. Ook kunnen zij zelf notities toevoegen en eventuele escalaties per project inzien.

Mailing

Mailing

Direct versturen van berichten

Verstuur mails naar uw gebruikers en relaties zoals een nieuwsbrief voor een gebruikersgroep of een e-mailbericht dat na een specifieke actie in één van onze applicaties automatisch verzonden wordt.

Matching

Matching

Zoek en matchtool voor elke branche

Zet het matchingtool in om combinaties te vinden, gerangschikt van beste naar slechtste match, ongeacht het onderwerp. Vind snel en efficiënt de beste match tussen bijvoorbeeld een maaltijd en een wijn of het profiel van een werkzoekende en een vacature.

Planning

Planning

Controle over uw dienstverlening

Gemakkelijke planning en beheer van uw dienstverlening in elke branche. Richt zelf de momenten in met planningsthema's en benodigde informatie voor uw klanten c.q afnemers. Gebruik tevens de facturatiemodule voor eenvoudige financiële afhandeling.

Projectbeheer

Projectmanagement

Beheer en controleer projectinformatie

Beheer al uw projecten, objecten en tijd-gerelateerde projectwerk. U heeft hiermee controle over de totale tijdsbesteding binnen uw organisatie. Voeg indien nodig eenvoudig belangrijke documenten en notities toe aan uw projecten voor compleet overzicht.

Relatiebeheer

Relatiebeheer

Beheer uw klantinformatie

Beheer naast uw klantgegevens ook medewerkers-informatie (incl. notities, bestanden of afbeeldingen) en het uitsturen van mailingen. Maak via het beheerportaal categorieën aan voor een praktische onderverdeling van geregistreerde informatie.

Tijdsregistratie

Tijdsregistratie

Registratie werkzaamheden

Houdt van al uw activiteiten de exacte tijd en kosten bij met een mobiele app voor uw medewerkers en een beheerportaal voor de verantwoordelijken. Met duidelijke overzichten heeft u direct inzage in de dagelijkse werkzaamheden en declaraties van uw personeel en bestede uren per klant per project.

Werkbonnen

Werkbonnen

Digitale verwerking werkbonnen

Uw buitendienst kan na het uitgevoerde werk, de bestede uren en gebruikte materialen als werkbon laten ondertekenen door de klant. De werkbon wordt hierna meteen verwerkt in de Cloud en is voor de binnendienst direct beschikbaar.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.