Inspectie apparatuur & meetwaarden

Software voor installateurs & inspecteurs

Onze MijnInspectie en -installatie software wordt samengesteld aan de hand van verschillende modules. Hierdoor kunnen wij een oplossing creëren die geheel aansluit op uw wensen en past binnen de organisatie.

De oplossing voor o.a.:

  • Relatie- en projectbeheer
  • Planning
  • Digitale werkbonnen
  • Installatiebeheer
  • Inspectiebeheer
  • Formulieren op maat
  • App voor buitendienst
  • Tijdsregistratie
  • Dashboard
  • Certificering

Werken met meetapparatuur (in het veld) en het uitlezen van meetwaarden vereist nauwkeurige controle van de werking van de apparatuur maar ook het foutloos vastleggen van de gemeten waarden. De meetapparatuur moet bijvoorbeeld juist gekalibreerd zijn en voldoen aan de gestelde NEN- en ISO-normen. De kwaliteit van de metingen mag niet beïnvloed worden door onjuist functionerende apparatuur.

Een erkende kwaliteitscontroleur zal daarom altijd zorgdragen dat zij hun werkzaamheden uitvoeren volgens de eisen die gesteld zijn in de wettelijke NEN en ISO-normen. U wilt tenslotte aan kunnen tonen dat de meetapparatuur verantwoord metingen verricht. Het enerzijds geregeld inspecteren en controleren van de meetapparatuur en anderzijds correct vastleggen van de gemeten waarden, is hierbij een vereiste.

Van inspectie tot digitale werkbon

Van installatie tot digitale werkbon

Om ervoor te zorgen dat de inspectie van (gevoelige) meetapparatuur en geregistreerde meetwaarden zorgvuldig en volgens alle gestelde richtlijnen uit te voeren, is een gedetailleerde checklist voor controle van groot belang. De technische specialist stelt per specifiek apparaattype een inspectieformulier samen in het MijnInspectie portaal. Het formulier is direct beschikbaar op de tablet voor de controleur. En na het uitvoeren van de werkzaamheden kan de werkbon direct door de klant ondertekend worden. De ingevulde checklist en werkbon zijn meteen inzichtelijk in het portaal.

Onderhoudsplanning

Planning van onderhoud

Met de onderhoudsmodule bent u altijd op de hoogte van de status van de uitgevoerde inspecties. Zo is te zien welke contracten bijna verlopen zijn en wanneer er onderhoud heeft plaatsgevonden. In één oogopslag heeft u inzicht in de jaarlijkse (her)inspectie en benodigd onderhoud. Hierdoor heeft u altijd en overal de controle en komt u nooit voor verrassingen te staan. Met deze module kunt u de onderhoudsplanning en uw contracten managen. In de onderhoudsplanning wordt rekening gehouden met de wettelijke verplichtingen, veiligheids- en gezondheidsmaatregelen.

Inspectie-app

Inspectie-app

De mobiele app voor tablets maakt het heel eenvoudig om bij de inspectie van de apparatuur, installaties of meetwaarden een checklijst met vragen te volgen. De controleformulieren kunnen door de technisch specialist in het Inspectie Portaal per project of soort installatie samengesteld worden. Na inspectie worden de gegevens omgezet tot een digitale werkbon. Al deze informatie is direct beschikbaar in het portaal.

Dashboards & Rapportages

Dashboard en Rapportages

Met het MijnInspectie Dashboard heeft u een visuele weergave van de uit te voeren inspecties en ingeplande onderhoudswerkzaamheden van een project. U kunt de status van al uw projecten op de voet te volgen. Daarnaast heeft uw klant een aparte login om de status van zijn/haar eigen project te kunnen bekijken.

Service & Onderhoud op afstand, via onze helpdesk of e-mail.

Wij ontwikkelen uw oplossing zo dat u er gemakkelijk mee kunt werken. Als u een vraag, probleem of wens heeft kunt u ons voor ondersteuning op de volgende manieren bereiken:

Hulp op afstand

Om u snel van dienst te zijn, gebruiken wij de "Quick Support"-oplossing. Onze supportmede-werkers kijken met u mee als u een vraag of probleem heeft. Via onderstaande link kunt u onze helpdesk medewerkers toegang geven tot uw pc:

Telefonische helpdesk

Wij hebben een helpdesk, waar u met al uw vragen over het inspectiesysteem terecht kunt.

De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur
Telefoonnummer: 085 - 060 50 66

E-mail support desk

Wij zijn altijd bereikbaar via e-mail.

Stuur een bericht naar [email protected] en we zullen naar aard van de urgentie de eerstvolgende werkdag contact met u opnemen.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.