Praktische SaaS architectuur.

Een solide oplossing voor de toekomst

Wij begrijpen als geen ander dat een digitale oplossing een belangrijke bijdrage levert aan het succes van een organisatie, nu en in de toekomst.

Deze bijdrage kan alleen geleverd worden als het platform voor iedereen goed bereikbaar is en een robuuste en betrouwbare omgeving biedt voor het faciliteren van bedrijfskritische processen. Door de combinatie van onze ontwikkeltechnologie en haar flexibele en modulaire aanpak kunnen wij alle marktgebieden en organisaties faciliteren; van kleine bedrijven tot grote internationals. De platformtechnologie levert een solide basis voor het snel ontwikkelen van (complexe) functionaliteit waarbij lange ontwikkeltijden en hoge kosten voor maatwerk verleden tijd zijn. Omdat het platform ontwikkeld is met onze eigen technologie is het eenvoudig om onderhoud, uitbreidingen en aanpassingen door te voeren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw digitale oplossing meegroeit met uw organisatie en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

SAAS software architectuur

Platformtechnologie

Onze platformtechnologie bestaat uit alle onderdelen die nodig zijn in het huidige digitale tijdperk. Zo bouwen wij software voor iOS en Android voor mobiele telefoons en tablets, componenten voor webbrowsers die nodig zijn voor webportals en websites en een centraal cloud-gebaseerd dataverwerkingssysteem.

De modulaire opbouw van het platform levert de basis voor krachtige en schaalbare cloud-systemen waarbij de onmisbare veiligheid van data gewaarborgd is.
De technische basis voor de cloud-componenten bestaat uit een gedistribueerd verwerkingssysteem voor gegevens met een breed scala aan data-opslagtechnologieën zoals SQL-databases en geavanceerde non-SQL benaderingen. Met deze technologie hebben wij modules ontwikkeld voor o.a. beheer van content, gebruikers, devices en het automatiseren van processen met business rules en workflows.

Platform

Onze software-oplossingen

Uw digitale oplossing wordt ontwikkelt met onze platformtechnologie waarmee u verzekerd bent van een solide product. Het biedt u:

Flexibiliteit

Uw digitale oplossing is na oplevering altijd aanpasbaar en uitbreidbaar met extra of nieuwe op maat gemaakte functies. Krachtige modules zoals de rule-engine maken het mogelijk om binnen een kort tijdsbestek grote uitbreidingen te realiseren.

Snelle beschikbaarheid

U kunt al snel aan de gang met het prototype om de gewenste functionaliteit in de praktijk te testen. Dankzij onze standaard softwarecomponenten is de basistoepassing vrijwel direct beschikbaar en kan deze stap voor stap uitgebreid worden met nieuwe functies.

Gunstige investering

Door het gebruik van onze uitgebreide bibliotheek aan modules, functies en de eenvoudige aanpasbaarheid van uw digitale oplossing zijn de ontwikkeltijden kort en daarmee kostenvriendelijk.

Schaalbaarheid

De modulariteit van de cloud-modules maakt het mogelijk om binnen onze multi-tenant omgeving een groot aantal gebruikers toegang te geven tot een reeks van toepassingen. Het toevoegen van capaciteit is eenvoudig waardoor een gebrek aan verwerkingscapaciteit de groei nooit in de weg zal staan.

Absolute veiligheid en betrouwbaarheid

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn de basisprincipes binnen het cloud- platform:

  • Veiligheid van data is gewaarborgd door de meerdere gescheiden lagen tussen gebruikers (binnen apps en browsers) en de achterliggende systemen.
  • Communicatie is optimaal beveiligd door gebruik te maken van moderne encryptie-methoden voor externe en interne communicatie.
  • Veiligheid van onze systemen wordt continue bewaakt door automatisch uitgevoerde PEN (indringings)-testen.

Bestendigheid voor de toekomst

Wij verbeteren en breiden ons platform uit op dagelijkse basis. Dit zorgt ervoor dat ons ontwikkelplatform een solide basis is voor uw eigen platformbehoefte, voor nu en in de toekomst.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.