Het no-code/low-code ontwikkelplatform
voor complete digitale oplossingen.

Een toekomstbestendig ontwikkelplatform

Complexe communicatieve platformen vereisen een gedegen aanpak. Door gebruik te maken van zelfstandige modules creëren wij een platform ecosysteem (PES) dat aansluit op uw wensen. Wij werken continue aan ons zakelijke platform, waardoor steeds meer modules beschikbaar zijn en de bestaande voorzien worden van nieuwe mogelijkheden.

Het Dynabloqs platform bestaat uit een groot aantal modules die naadloos tot een totaalsysteem gecombineerd kunnen worden tot een mobiele app, portal, content management systeem (CMS) of combinaties hiervan. Door de flexibiliteit van de ontwikkelomgeving, kunnen wij naast de bestaande functies ( bloqs) ook eenvoudig en efficiënt specifieke wensen van een klant verwerken in het platform.
De ontwikkeling staat nooit stil waardoor er meer mogelijkheden, standaard-modules en functionele samenstellingen beschikbaar zijn.

Het Dynabloqs platform wordt bovendien aangeboden in een SaaS-model (software as a service); zo is het voor iedereen bereikbaar, beschikbaar en snel inzetbaar.

Dynabloqs platform; het complete software ontwikkelplatform voor apps, web-portalen en platforms

Producten & flexibele oplossingen

Met het platform ecosysteem ontwikkelen wij oplossingen zoals mobiele applicaties, tool- en webportals, complete platformen, websites en combinaties hiervan. Alle oplossingen worden standaard geleverd met een bijbehorend Content Management Systeem (CMS) .

Onze producten en oplossingen worden specifiek ontwikkeld voor een platform in de bijbehorende codetaal (native ontwikkeld). Hierdoor wordt de optimale prestatie en functionaliteit voor de eindgebruiker bereikt. Projecten bestaan vaak uit een combinatie van verschillende native oplossingen. Als wij een mobiele applicatie ontwikkelen doen we dit meestal voor zowel Android als iOS en richten we een portaal in waar de klant eenvoudig haar/zijn data kan beheren via de webbrowser.

Digitale oplossingen met het Dynabloqs PES - ontwikkelplatform

Platform ecosysteem projecten

Onze klanten zijn overtuigd van de kracht en flexibiliteit van het platform ecosysteem. Ze sluiten eigen afnemers en klanten aan op het platform en vergroten daarmee hun zakelijk markt- en afzetgebied.

Klanten kiezen met het Dynabloqs platform voor een toekomstbestendig product. Het biedt de flexibiliteit en slagkracht om snel in te spelen op ontwikkelingen rondom hun eigen primaire bedrijfsprocessen. De constante doorontwikkeling zorgt
dat er gemakkelijk ingesprongen kan worden op de laatste technologische trends. En dat alles met de nodige bewaking van kwaliteit, veiligheid en 24/7 beschikbaarheid van de systemen.

Platform Eco Systeem Projecten

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.