4DMC Contact Center |
Fondsenwerving & goede doelen.

Klant

4DMC

Product

Website met CMS

Gerealiseerd in

2018

Case

4DMC is hét contact center voor goede doelen. Contact maken met donateur is hun vak. Inmiddels hebben zij meer dan 200 ambassadeurs gespecialiseerd in fondsenwerving. Zij bieden een uitgebreid pakket aan Telemarketing Outbound & Inbound, Kwaliteitsmonitor “Grip op werving” en Data analyse “Doelgroep in kaart”. 4DMC is een gedegen partner met visie. Dus wanneer men zich sterk maakt voor de gezondheid van mens, natuur, welzijn en cultuur of internationale hulp: 4dmc is uw partner in fondsenwerving voor nu en later.

Probleem

De website van 4DMC was verouderd en voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Niet alleen qua vormgeving had de website een update nodig, maar ook qua functionaliteit.

Oplossing

Samen met 4DMC hebben we eerst een ontwerp gemaakt en hierna zijn we begonnen met realisatie van de website. Hierbij hebben wij rekening gehouden met responsiviteit zodat de website ook geschikt is voor mobiele apparaten. De website is opgeleverd met een bijbehorend CMS waarin zij zelf teksten en afbeeldingen kunnen aanpassen.

4DMC fondsenwerving; website & CMS
4DMC fondsenwerving; website & CMS
4DMC fondsenwerving; website & CMS
4DMC fondsenwerving; website & CMS

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.