Kynopoint | Hondenschool, uitlaatservice & gedragstherapie

Klant

Kynopoint

Product

MijnDienst oplossing met de modules:

  • Communicatie
  • Leden
  • Medewerkers
  • Relaties
  • Verkoop
  • Contentbeheer

Gerealiseerd in

2021

Case

Kynopoint is een hondenschool met uitlaatservice en biedt daarnaast ook gedragstherapie. Dit alles in de regio Alblasserdam.
Hun werkwijze is gebaseerd op de positieve trainingsmethode. Dat wil zeggen dat zij honden proberen op te voeden en te trainen door middel van het belonen van gewenst gedrag. Een hond zal immers altijd kiezen voor het gedrag wat hem/ haar het meest oplevert.

Probleem

De eigenaresse van Kynopoint wilde graag groeien met haar onderneming maar dit lukte niet omdat zij veel tijd kwijt was aan de administratieve afhandeling van aanmeldingen, betalingen, de facturatie van cursussen en het inplannen en registeren van de strippenkaarten voor de hondenuitlaatservice.

Oplossing

Voor Kynopoint is de MijnDienst-oplossing ingezet waarmee het gehele inschrijf- en betaalproces geautomatiseerd is incl. het plannen van trainingen en inroosteren van uitlaatmomenten. Ook het beschikbaar stellen van cursusmateriaal is hiermee een eenvoudig klusje geworden.

Klanten kunnen met de Kynopoint-app beschikbare cursussen inzien en direct inschrijven. Na inschrijving ontvangen zij een email-bevestiging met factuur en betaallink. Na betaling is het volledige administratieve proces voor Kynopoint afgehandeld.

In de app krijgen de cursisten op vaste tijdstippen, voor aanvang van de training, de benodigde informatie aangeleverd zodat ze goed voorbereid zijn. Kynopoint kan via het BMS de voortgang volgen van inschrijvingen en vulling van ingeplande cursussen.

De trainers hebben met de app een overzicht van cursisten bij de hand, kunnen aan/afwezigheid registreren en foto’s delen met een specifieke cursist als herinnering aan de training.

Deze aanpak geldt ook voor de uitlaatservice; klanten schrijven zich in via de app en kunnen, na beoordeling, een strippenkaart afnemen die recht geeft op een aantal uitlaatmomenten. Na inschrijving ziet de uitlaatservice direct in de app welke honden opgehaald moeten worden.
 

Kynopoint
Kynopoint
Kynopoint

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.