MijnWerk |
Snel weer terug aan het werk.

Klanten o.a.:

RSD De Liemers, Gemeente Zevenaar, Duiven, Westervoort, Leeuwarden, Social Dienst Oost-Achterhoek, Berkelland, Oost-Gelre, Winterswijk, Rheden, Overbetuwe, Montferland, Doesburg, Zutphen, Deventer, Lingewaard, Arnhem en Werkgevers Steunpunt Midden-Gelderland.

Product

MijnWerk bestaat uit een iOS & Android app met beheerportaal en CMS voor consulenten.

Gerealiseerd in

2018-

Case

Gemeenten in Nederland maken zich sterk voor de inwoners met een bijstandsuitkering door hen op een zo voortvarend mogelijke manier weer terug te helpen op de arbeidsmarkt.

Probleem

Ook de Regionale Sociale Dienst De Liemers (met als regiogemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort) zocht naar een oplossing om aan te sluiten bij het huidige digitale tijdperk en daarbij het meer transparant maken van beschikbare vacatures. Hierin lag de uitdaging om een oplossing te realiseren die kortere communicatielijnen creëert tussen uitkeringsgerechtigden en klantmanagers/consulenten, het gemakkelijker maakt voor cliënten om geschikte vacatures te vinden en de mogelijkheid biedt om direct te reageren naar de klantmanager/consulent.

Oplossing

We hebben ons MijnWerk-systeem ontwikkeld in samenwerking met RSD De Liemers, Gemeente Rheden en Werkgevers Steunpunt Midden-Gelderland. Deze oplossing bestaat uit een iOS & Android app voor de uitkeringsgerechtigden en een beheerportaal (CMS) voor de klantmanagers/consulenten. Hierbinnen vindt tevens uitwisseling plaats van de nieuwste vacatures van de regionale Werkgevers Steunpunten. De klantmanagers/consulenten kunnen nu eenvoudig via het beheerportaal de reacties op de vacatures verwerken en direct reageren naar hun cliënt. Ook kan men via het CMS informatie inleggen over betaaldata of bijeenkomsten. Met één druk op de knop is de informatie beschikbaar in de app voor de cliënt.

MijnWerk zorgt voor een vloeiende samenwerking tussen gemeenten, sociale diensten, WSP's en uitkeringsgerechtigden.

RSD de Liemers
LeeuwardenWerkt!
Montferland2Work
MijnWerk consulentenportaal
MijnWerk consulentenportaal
MijnRSD De Liemers

Amanda Bruns

Beleidsadviseur RSD De Liemers

RSD de Liemers is heel tevreden over de samenwerking met Dynabloqs doordat zij snel schakelen, afspraken nakomen en goed meedenken. Dit heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijke app voor uitkerings-gerechtigden, waardoor zij vacatures en projecten kunnen inzien en hun interesse eenvoudig kenbaar kunnen maken aan hun klantmanager. Ook biedt het de mogelijkheid om algemene informatie te verspreiden onder de gebruikers. De app draagt bij aan een toegankelijke dienstverlening.

Gemeente Rheden

Lynn Assink

Adviseur Sociaal Domein Gemeente Rheden

De samenwerking met Dynabloqs is laagdrempelig en vriendelijk. De ontwikkelde app, RhedenWerkt past volledig in hetzelfde beeld en is laagdrempelig en vriendelijk in gebruik. Wij zijn erg tevreden en raden het iedereen aan!

Gemeente Leeuwarden

Erik Jousma

Consulent Werk bij Gemeente Leeuwarden

In 2018 was de vraag vanuit de gemeente Leeuwarden een platform te ontwikkelen om het aanbod vanuit de gemeente Leeuwarden voor de bijstandsgerechtigden bij elkaar te brengen. Hieruit is de LeeuwardenWerkt! app ontstaan. Een prachtige app waarin heel simpel en snel onder andere vacatures en ontwikkelingsmogelijkheden op geplaatst kunnen worden en de bijstandsgerechtigden snel en gemakkelijk kan reageren. Wat we als gemeente gemerkt hebben is dat het team van Dynabloqs heel goed meedenkt en maatwerk levert! Zo hebben we onlangs een aantal wijzigingen door kunnen voeren die het gebruik van de app nog beter maken. De kracht van Dynabloqs zit in de korte lijntjes, het prettige contact en dat ze voor alles een goede oplossing hebben! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.