Restaurant SMAEK |
Promotionele website.

Klant

Restaurant SMAEK

Product

Website met CMS

Gerealiseerd in

2018

Case

'Puur, Eerlijk, Verrassend' dat kenmerkt Restaurant SMAEK. Zij doen er écht alles aan om er voor te zorgen dat hun gasten bij hen een heerlijke tijd beleven. Vanaf het moment dat men binnenkomt totdat men voldaan weer naar huis gaat. En dit allemaal zonder menukaart, zonder keuze stress, omdat er bij SMAEK maar één ding belangrijk is: 'gewoon lekker eten en genieten'.

Probleem

De website was toe aan een update, de eigenaar van het restaurant heeft ons verzocht om een ontwerp te maken waarin de foto's van de gerechten en het restaurant in de spotlight staan.

Oplossing

We hebben een design voor de website gemaakt, hierin hebben we gebruik gemaakt van grote hero-afbeeldingen bovenaan de pagina's. Verder zijn de pagina's overzichtelijk opgesteld en hebben we vooral de 'kleuren' zwart en wit gebruikt. We hebben de navigatie van de pagina's verrijkt met iconen waardoor de gebruiker nog makkelijker zijn weg vindt. Op de website is het mogelijk om te reserveren en om gebruikers op zowel computer, mobiel als tablet te bedienen, is de website responsief gemaakt.

Restaurant SMAEK
Restaurant SMAEK
Restaurant SMAEK
Restaurant SMAEK

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.