Talent en Karakter |
Persoonlijkheidsonderzoek

Klant

Talent en Karakter

Product

Webportaal met CMS

Gerealiseerd in

2020

Case

Talent en Karakter is een professioneel persoonlijkheidsonderzoek dat het talent en het karakter van een kandidaat in kaart brengt. Met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen werkgever en kandidaat samen scherp kijken of de talenten en het karakter passen bij een functie in het bedrijf. Van daaruit kan men samen naar knelpunten en mogelijkheden kijken.

Probleem

Voor het afnemen van testen had Talent en Karakter behoefte aan een systeem voor het uitvoeren van de persoonlijkheidstests en het automatisch omzetten van de testgegevens naar een persoonlijke rapportage. Tevens was het een vereiste om gegevens bij te kunnen houden van de geteste kandidaten variërend van algemene informatie tot verslagen van gesprekken.

Oplossing

Met onze formulieren- en rulesystematiek is het survey-systeem gerealiseerd. Deze kan volautomatisch de antwoorden, volgens een door Talent en Karakter bepaald algoritme, omzetten naar een analyse-rapport. Daarnaast leveren de standaard relatiebeheer- en mailingmodules de benodigde functionaliteit voor informatievastlegging en communicatie met de kandidaten.

Talent en Karakter persoonlijkheidsonderzoek
Talent en Karakter persoonlijkheidsonderzoek
Talent en Karakter persoonlijkheidsonderzoek
Talent en Karakter persoonlijkheidsonderzoek
Talent en Karakter voor persoonlijkheidsonderzoek

Drs Pieter Heiwegen

Directeur/eigenaar Talent en Karakter

Begin 2019 hebben wij de opdracht gegeven om ons persoonlijkheidsonderzoek “Talent en Karakter” te automatiseren. Het betreft een portal waarin een kandidaat een zeer uitgebreid persoonlijkheidsonderzoek uitvoert via allerlei vragen en opdrachten. Na invulling worden de antwoorden gekoppeld aan vele databases en verschijnt er direct een persoonlijk rapport. Al met al best een ingewikkelde materie. Na een prima gesprek over onze behoeftes is er voortvarend aan de slag gegaan en is er in een klein jaar voor ons een instrument gebouwd wat uitstekend werkt. Wij hebben ervaren dat Dynabloqs een bedrijf is met veel technische know-how. Daarnaast werken er flexibele medewerkers die altijd bereid zijn om problemen te helpen oplossen.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.