Unilever |
Logistieke procesoptimalisatie.

Klant

Unilever

Product

PES-Platform met Android app en technische databeheerportaal (CMS)

Gerealiseerd in

In ontwikkeling

Case

Unilever is wereldwijd toonaangevend in fast-moving consumer goods. Hun doelstelling is duurzaam leven tot gemeengoed te maken. Daarnaast gebruiken miljoenen Nederlanders dagelijks hun producten. Bijna iedereen heeft wel een Unilever-product in z’n keuken of badkamer. Ze produceren een aantal van de bekendste merken ter wereld – die zich inzetten om hun milieuvoetafdruk los te koppelen van hun groei en hun positieve maatschappelijke impact te vergroten. Hun huidige doel is eenvoudig, maar helder: duurzaam leven tot gemeengoed maken.

Probleem

Unilever staat voor een grote uitdaging namelijk zich inzetten om hun milieuvoetafdruk los te koppelen van hun groei en hun positieve maatschappelijke impact te vergroten.

Oplossing

Wij bieden unieke mogelijkheden om geografisch verspreide processen te ondersteunen door gebruik te maken van onze gedistribueerde architectuur. waarbij zowel onderdelen in de cloud als in de diverse productie locaties kunnen draaien waarbij de technologie op eenvoudige wijze een synergetisch geheel creëert. Daarnaast biedt het systeem uitgebreide hulpmiddelen voor interactie met de diverse rollen binnen de organisatie die onderdeel van de te optimaliseren processen zijn zodat er een flexibel geheel ontstaat waarbij de juiste informatie op de juiste momenten ter beschikking wordt gesteld. Tevens biedt dit een solide basis voor het flexibel uitbreiden van het totale systeem met nieuwe functies die naadloos aansluiten op het bestaande geheel.

Unilever logistieke procesoptimalisatie en productievernieuwing software

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.