XL-Websolutions wordt Dynabloqs

Dynabloqs

Vanuit onze passie voor efficiënte software-ontwikkeling hebben wij de afgelopen jaren intensief gewerkt aan een unieke modulaire platformtechnologie waarmee we reeds voor vele klanten high end mobiele applicaties, portals of complete enterprise platforms hebben ontwikkeld.

Inmiddels maken grote MKB-ers en Fortune 500 bedrijven gebruik van hun op maat gemaakte digitale oplossing. Dankzij deze ontwikkeling ging de uitstraling èn naamgeving van onze ‘oude’ website niet meer samen met onze huidige klantenkring en gerealiseerde digitale oplossingen. Er is de afgelopen maanden daarom hard gewerkt aan de nieuwe website en we zijn dan ook trots op het eindresultaat.

Er is ook voor een nieuwe naam gekozen die beter bij ons en ons ontwikkelplatform past. Dynabloqs zegt het al; dynamische blokken. Het geeft de dynamiek en flexibiliteit van ons modulaire platform weer. Het is juist het platform waarmee we dankzij haar flexibiliteit, uitgebreide bibliotheek aan functies en standaard modules voor iedereen eenvoudig en in een kort tijdsbestek (complex) maatwerk kunnen leveren. Want geen enkele digitale oplossing is hetzelfde!

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.